Hybridní a víceúrovňová meta-sociální prodejní síť pro víceproduktové a/nebo víceslužbové funguje spojením online a offline kanálů a využitím víceúrovňových struktur doporučení.

V online oblasti mohou týmoví partneři a produktoví partneři přistupovat k produktům a službám prostřednictvím platformy a tyto produkty a služby propagovat a doporučovat. Platforma také nabízí nástroje pro zákaznickou loajalitu a podporu týmových partnerů.

V offline oblasti mohou týmoví partneři dávat osobní doporučení a zákazníky doporučovat v obchodech nebo přímo na místě. Offline aktivity jsou poté propojeny s online platformou, aby se propojili týmoví partneři a produktoví partneři a nabídli další výhody a odměny.

Víceúrovňový systém odměn umožňuje týmovým partnerům budovat vlastní tým týmových partnerů a těžit z jejich doporučení. Každý týmový partner ve struktuře tak může vydělávat provize na různých úrovních.

Shrnutím lze říci, že hybridní a víceúrovňová meta-sociální prodejní síť pro víceproduktové a/nebo víceslužbové kombinuje online a offline kanály a využívá víceúrovňové struktury odměn, aby podporovala prodej a šíření produktů a služeb.